4 Säsonger Catering etablerades 2011 av 2 bröder med lång erfarenhet från restaurang- och bageribranschen. Vi har haft en stadig tillväxt sedan vi grundades. Idag har vi en lång rad företag och privat personer som är återkommande kunder till oss. Grunden i vår verksamhet är våra leveranser till butiker inom dagligvaruhandeln.

4 Säsonger erbjuder privat och företagscatering. Vad det än är för tillfälle är vår personal redo att ge dig frukost, lunch, mellanmål och middagar som kommer att imponera dina gäster.

Vår cateringservice är här för att möta dina behov och budget eftersom trots allt är ju inte alla evenemang till för att tömma plånboken fullständigt. Vi lägger alltid stor vikt vid detaljer utan att ge avkall på kundservice. Vår personal består av utbildade proffs och givetvis är vår fantastiska mat ytterligare en anledning för att välja 4 Säsonger för ditt nästa specialevenemang! Vi ordnar catering för en stor mängd specialevenemang från traditionellt, exotiskt eller extravagant, men alltid med god smak.

Vi är stolta över att vara först i Sverige med att leverera kolgrillade rätter i konsumentförpackning till våra kunder.